Nieuwe webcam toevoegen

Nieuwe webcam toevoegen

Weet je een nieuwe webcam die nog niet op onze website of in onze apps vermeld staat? Je kan ons helpen om de webcam collectie compleet te maken door deze webcam aan te melden via onderstaand formulier. Wij doen ons best om de webcam(s) zo snel mogelijk toe te voegen aan onze website en in de apps. Zo kun je de webcam snel toevoegen aan je favorieten en kunnen andere mensen deze webcam ook bekijken. Als je je e-mailadres invult krijg je ook een notificatie.

Nieuwe webcam toevoegen
Webcam Beheerders: Heb je een eigen webcam of beheer je webcams en ben je op zoek naar een samenwerking? Door de webcam toe te voegen aan onze website en apps kan dit promotie en naamsbekendheid opleveren voor uw accommodatie. Extra begeleidende tekst en een website link op de pagina bij uw webcam is gratis toe te voegen. Voor meer informatie vul uw wensen in bij het veld Extra Informatie of neem direct contact met ons op via de contact pagina.
Webcam Informatie
Verplicht. Dit kan een url zijn van een pagina waar meerdere webcams op staan of een directe link van de webcam.
Verplicht. Waar (in welk (ski)gebied) staat de Webcam? (Bijvoorbeeld: Zillertal Arena, Tannheimertal Tal)
Algemeen
Niet verplicht. We delen je emailadres niet, dit wordt alleen gebruikt om je een notificatie te sturen indien de webcam is toegevoegd.
Niet verplicht. Vul hier eventueel extra informatie in over het verzoek.